Deutscher Junioren Cup i Bremen

Som led i vores lange samarbejde med Boldklubben Marienlyst og udvikling af børn og unge i Skibhuskvarteret, sponsorerede Safe-Con BM U9 og U10 bus og trøjer til Deutscher Junioren Cup i Bremen 31. maj – 2. juni, 2019. Vi var selv med på turen, og så hvordan børnene flettede sammen på tværs af hold og alder. En af de største oplevelser var det sammenhold, som opstår når man ankommer til et fremmed land med ens fodboldtøj og naturligvis samme sprog 🙂 Det var fantastisk, at se spillerne trøste hinanden og juble sammen i medgang og modgang. 
Oveni alt dette sluttede BM U10 på en 3. og 5. plads og U9 sluttede på en delt 3. plads. 
En fantastisk tur som støtter sammenholdet mellem børnene og voksne. Kæmpe tak til alle forældre og frivillige fra Boldklubben Marienlyst samt tak for kampen til alle de fantastiske deltagene spillere, der gør os stolte af, at kunne kalde os sponsorer år efter år.

 

BK Marienlyst – Brøndby IF

Den 22. November, 2018 mødte Boldklubben Marienlyst Brøndby IF på Nature Energy Park i Sydbank-pokalens 1/8-dels-finale. Som et led i et langvarigt samarbejde med Boldklubben Marienlyst med særlig fokus på især ungdomsidræt, støttede Safe-Con også denne begivenhed med sponsorater der omfattede bl.a. bannere, bander og trøjer. På trods af et nederlag, var stemningen i top og fynboerne tog imod Brøndby med en sand fodboldfest. Arrangementets VIP-deltagere oplevede bl.a. foredrag en af ambivalent Troels Bech og Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel.

Knæk Cancer

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor vi står sammen om at knække cancer. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft. I uge 43 vil vi oplyse om den sygdom, der rammer hver tredje af os, og fortælle, at vi takket være forskningen bliver bedre og bedre til at overleve sygdommen.

Med dokumentarer, fakta, underholdning m.m. vil vi gøre som tusinder af danskere – nemlig samle penge ind til at fortsætte kampen mod kræften.  Uge 43 er Knæk Cancer uge, der kulminerer med Vild med dans og et stort indsamlingsshow på TV 2.

Vi har sponsoreret Knæk Cancer 2018

 

Fodboldskole i uge 27

Det er med stor glæde at vi har mulighed for at støtte fodboldskolen i Marienlyst, som finder sted i uge 27.  Det er en fantastisk uge med grin, fodbold og intensiv træning. Der har været besøg af Julius Eskesen og Pannahouse Copenhagen som helt sikkert ikke bliver glemt foreløbig 🙂 
Sammenholdet og respekten for hinanden har endnu engang haft gode vilkår og banerne har været fyldt med glade børn. Fantastisk syn.

Marienlyst Boldklub

Vi har valgt at sponsorerer Boldkluppen Marienlyst igen i år med ca. 40 tkr.

Pengene skal gå til ungdomsafdelingen og dermed gøre en forskel for rigtig mange børn.

Det glæder os derfor at børnene på U8 allerede har fået ny spillerdragt og kamptrøje. Det styrker sammenholdet at børnene ser ens ud og samtidig skaber det, de samme betingelser for alle.

Det er en fornøjelse at se hvordan der bliver skabt et sundt og godt miljø for de små Messier J. Dette er årsagen til vores sponsorat, som først og fremmest skal understøtte sammenhold og rum til alle. Dette er tilfældet i Marienlyst Boldklup og vi er stolte af at bidrage.

Marienlyst Boldklub

Safe-Con støtter Marienlyst Boldklub og andre projekter, som involverer børn og en sund fritid.

Mobning er skadelig og giver en følelse af ensomhed, som ingen børn burde opleve. Derfor SKAL vi dette til livs i fællesskab – og vi bidrager gerne med både tid og økonomi.

Vi har støttet Marienlyst Boldklub både i 2016 og 2017.

Skovgården – en del af Marienlyst Boldklub

Safe-Con støtter Skovgården og andre projekter, som involverer børn og en sund fritid. Med vores personlige engagement i at bekæmpe mobning og mistrivsel blandt børn og unge er Skovgården oplagt for Safe-Con at være sponsor for.

Skovgården er et tilbud for alle børn i Marienlyst, som har lyst til at komme på fodboldlejr i en weekend. Der er fokus på fodbold og fællesskab, og børnene lærer hinanden at kende på en helt ny måde på tværs af årgange. Dette giver en utrolig fællesskabsfølelse tilbage i klubben, hvor de store børn passer på de små, fordi alle har sovet, grint og grædt sammen. Det arbejde vil vi gerne støtte.

Vi har støttet Skovgården både i 2016 og 2017.

Sang om mobning

 Mobning kan give varige mén!

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Nedergade 33 – 5000 Odense C – Danmark – CVR-nr. 37388629