MagicCAD ventilation​

I Safe-Con designer og beregner vi vores ventilationsanlæg i MagiCAD. Med MagiCAD fås et visuelt orienteret program, som er målrettet ventilationsbranchen. MagiCAD er markedets stærkeste løsning til BIM-projektering af ventilationsanlæg. Det gælder både i den effektive modellering med efterfølgende rettelser, samt beregning af det projekterede. MagiCAD er lig med sparet tid, bedre kvalitet og færre fejl i projekterne. 

Sådan arbejder vi med MagicCAD

MagiCAD ventilation giver adgang til over en million intelligente 3D BIM-objekter fra førende internationale og lokale producenter med omfattende tekniske data. Det vil sige at vi både vælge at projektere produktspecifikt eller produktneutralt. Når MagiCAD anvendes i vores designarbejde, har vi alt, hvad vi skal bruge for til selv de mest krævende BIM-projekter. Med en god 3D BIM-model af hele systemet har vi et bedre og mere omfattende udgangspunkt for arbejdet, end du har med 2D-tegninger. 

 

Vores arbejde

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherrer, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri. 

Hvem er vi?

Safe-Con udvikler selv mindre byggesager og går også gerne med i projekter. Vi deltager altid gerne i en dialog omkring processen og har et stort netværk, som kan bidrage til et stærkt team omkring opgaven. Safe-Con fungerer som bygherres forlængede arm og kan hjælpe i hele processen eller som sparringspartner løbende.