IES Indeklimasimulering​

Projektering af indeklima i sammenspil med energioptimering har udviklet sig til en selvstændig disciplin og fylder i dag mere i den samlede projektering af et byggeri end tidligere. I Safe-Con anvender vi simuleringsprogrammet Integrated Environmental Solutions Virtual Environment (IES-VE), som er et af de førende IT-programmer indenfor simulering af indeklimaet. 

Sådan arbejder vi med IES

Programmet er et dynamisk termisk simuleringsværktøj. IES-VE hjælper rådgivere over hele verden med effektivt at dekarbonisere deres bygninger, ved at effektivisere designet og mindske energiforbruget af HVAC-systemer i bygningen. 

I Safe-Con regner vi på indeklimaet i din bygning, og sikrer et godt og optimeret indeklima sammen med brugeren. 

Eksempel fra 2 x Odense Dagtilbud:

Vores arbejde

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherrer, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri. 

Hvem er vi?

Safe-Con udvikler selv mindre byggesager og går også gerne med i projekter. Vi deltager altid gerne i en dialog omkring processen og har et stort netværk, som kan bidrage til et stærkt team omkring opgaven. Safe-Con fungerer som bygherres forlængede arm og kan hjælpe i hele processen eller som sparringspartner løbende.