Brandrådgivning

Hos Safe-con er vi specialiseret i brandsikring af bygninger og tilbyder en omfattende rådgivning til vores kunder og samarbejdspartnere. Som eksperter på området kan vi hjælpe med at analysere kravene i forhold til de brandmæssige krav i bygninger og udvikle løsninger, der prioriterer sikkerheden uden at gå på kompromis med ambitionerne og innovationen i byggerierne. 

Når vi arbejder med brandrådgivning

Vores rådgivning dækker hele processen fra start til slut. Ved udformningen af byggeriet kan vi hjælpe med at integrere en strategi for brandsikring og under hele projekteringsfasen assisterer vi med rådgivning af de brandtekniske systemer.

Vores arbejde

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherrer, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri. 

Hvem er vi?

Safe-Con udvikler selv mindre byggesager og går også gerne med i projekter. Vi deltager altid gerne i en dialog omkring processen og har et stort netværk, som kan bidrage til et stærkt team omkring opgaven. Safe-Con fungerer som bygherres forlængede arm og kan hjælpe i hele processen eller som sparringspartner løbende.