Ingeniør VVS og ventilation​

I Safe-Con, tilbyder vi rådgivning indenfor mange forskellige typer VVS- og ventilationsanlæg. Disse anlæg udgør en afgørende del af et hvert projekt og derfor vægter vi vores arbejde med installationer meget højt. Vi stræber altid efter at skabe miljøvenlige løsninger, der fremmer bæredygtighed. 

Sådan arbejder vi med Ingeniør VVS og ventilation​

Når vi udfører VVS- og ventilationsrådgivning, dækker vores tjenester over alt fra vejledning og evaluering til planlægning og teknisk opfølgning. Uanset om vi arbejder med nybyggeri, renoveringsprojekter eller teknisk komplekse opgaver, er vores høje specialiseringsniveau en selvfølge.

Vi har stor erfaring inden for følgende områder: 

  • Boligområder 
  • Erhvervsejendomme 
  • Uddannelsesinstitutioner 
  • Offentlige institutioner 
  • Hoteller 

 
På de fleste projekter arbejder vi tværfagligt inden for Safe-Con og med vores samarbejdspartnere, og vi ved, at det ikke kun er funktionaliteten, som er vigtig, men at også det arkitektoniske udtryk har stor betydning.  

Vores installationsingeniører har mange års erfaring i branchen og vi bliver bedre hver eneste dag, hvilket forbereder os til at tackle fremtidige projekter. Vi stræber efter at hæve standarden konstant og tager ansvaret for at holde trit med udviklingen. 

Vores arbejde

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherrer, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri.

Hvem er vi?

Safe-Con udvikler selv mindre byggesager og går også gerne med i projekter. Vi deltager altid gerne i en dialog omkring processen og har et stort netværk, som kan bidrage til et stærkt team omkring opgaven. Safe-Con fungerer som bygherres forlængede arm og kan hjælpe i hele processen eller som sparringspartner løbende.