Autodesk Robot​

Vi anvender Autodesk Robot, som kan regne mere avancerede og komplekse bygninger og konstruktioner, og som kan optimere og beregne komplekse stålkonstruktioner herunder svejsninger boltsamlinger etc.

Autodesk Robot kan kontrollere bærende elementer efter gældende normer, og give vores kunder mulighed for at optimere og minimere risiko for fejl og mangler i deres projekter, vi kan ligeledes beregne overfladetykkelser på stålkonstruktioner for optimering så yderligere brandbeskyttelse i den samlede konstruktion undgås.

I forlængelse af Autodesk Robot anvendes IdeaStatica, som sammenkobler beregningerne af hele bygninger og konstruktioner, til udformning og beregning af simple og komplekse samlinger

Sådan arbejder vi med Autodesk Robot

IdeaStatica er en førende softwareløsning, der er specielt udviklet til at udføre avancerede analyse- og beregningsopgaver indenfor stålkonstruktioner. Det giver præcise og pålidelige analyser af samlinger, væsentlig hurtigere end traditionelle metoder. Dette gør processen hurtigere og mere effektiv, som gør os konkurrencedygtige på området. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder disse innovative løsninger, der kan være med til at løfte ingeniørarbejdet til næste niveau og opnå succes på deres projekter.

Med Autodesk Robot opnås præcise og pålidelige resultater, som giver mulighed for at træffe velinformerede beslutninger der sikrer projekterne høj kvalitet inden for tids- og budgetrammerne.

maxresdefault

Vores arbejde

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherrer, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri. 

Hvem er vi?

Safe-Con udvikler selv mindre byggesager og går også gerne med i projekter. Vi deltager altid gerne i en dialog omkring processen og har et stort netværk, som kan bidrage til et stærkt team omkring opgaven. Safe-Con fungerer som bygherres forlængede arm og kan hjælpe i hele processen eller som sparringspartner løbende.