Projektstyring og kvalitetssikring med Ajour

Når du vælger Safe-Con som partner i netop sin byggesag, følger Ajour med i pakken. Ajour er en samlet IT-platform, for byggebranchen, der supplerer alle byggeprocessens deltager, hele vejen fra den indledende idé til varig drift og vedligehold af det afleverede byggeri.

Safe-Con bruger Ajour for at sikre den bedst mulige integration af IT, i byggeprocessen. Ajour omfatter adskillige moduler, der i fællesskab, er en hjørnesten i Safe-Cons model, for en af de mest omkostningseffektive projekt- og byggeristyringsmetoder i Danmark.

Fælles for Ajours mange funktioner er, at der sikres et særdeles højt niveau for kvalitetssikring af alle byggeriets faser, f.eks. fjerner den integrerede fildelingsplatform tvivlen om, hvilke materialer der er gældende og hvor det er tilgængeligt.

Et af Ajours særlige forcer er det smartphone- og fotobaserede tilsyns- og kvalitetssikringsfunktion der er udviklet med henblik på brug, særligt under udførsel, men lige så vel ved drift og vedligehold. Tilsyn sker i en direkte tovejs kommunikationsplatform, fremfor e-mail eller fildelingsplatform, hvor informationer og gennemførsel fejler, grundet manglende opfølgning og ansvar.

Log på Ajour

Venligst udfyld dit brugernavn og kodeord.Register hvis du ikke har en konto.
Glemt kodeord?

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Magnoliavej 2-4 - 5250 Odense SV - Danmark - CVR-nr. 37388629