Projektstyring og kvalitetssikring med Ajour

Når du vælger Safe-Con som partner I netop din byggesag, følger Ajour med i pakken. Ajour er en samlet IT-platform for byggebranchen der supplerer alle byggeprocessens deltagere fra hele vejen fra den indladende idé til varig drift og vedligehold af det afleverede byggeri.

Safe-Con bruger Ajour for at sikre den bedst mulige integration af IT i byggeprocessen. Platformen omfatter adskillelige moduler der i fællesskab er en hjørnesten i Safe-Cons model for en af de mest omkostningseffektive projekt- og byggestyringsmetoder i Danmark.

Fælles for alle Ajours funktioner er at der sikres et særdeles højt niveau for kvalitetssikring af alle byggeriets faser, f.eks. fjerner den integrerede fildelingsplatform tvivlven om netop hvilket materiale der er gældende og hvor det er tilgængeligt.

En af Ajours særlige forcer er det smartphone- og foto-baserede tilsyns- og kvalitetssikringsfunktion udviklet med henblik på brug særligt under udførsel men ligeså vel drift og vedligehold. Tilsyn sker i en direkte to-vejs kommunikationsplatform fremfor e-mail eller fildelings-platform hvor information og gennemførsel fejler grundet mangel på opfølgning og ansvar.

Udbud udført af Safe-Con gennemføres igennem den moderne udbudsplatform AjourUdbud der sikrer fair konkurrence, da ingen tilbudsgivere risikerer at sidde med forkerte informationer eller uaktuelt materiale. Alle udbud arkiveres også, så det sikres at materiale, tilbud og historik altid kan tilgås senere, og derved skærer væsentligt ned på besvær i forbindelse med eventuelle tvister.

Vælger du Safe-Con som din partner, vælger du en partner der tør tage en pragmatisk tilgang til IT, hvor erfaring og solid fagkendskab kombineres med den absolut mest moderne teknologi.

Log på Ajour

Venligst udfyld dit brugernavn og kodeord.Register hvis du ikke har en konto.
Glemt kodeord?

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Magnoliavej 2-4 - 5250 Odense SV - Danmark - CVR-nr. 37388629

Ledige stillinger hos Safe-Con ApS

Er du vores nye kollega?

Safe-Con søger en entrepriseleder. Læs mere her.