Autodesk Revit

I Safe-Con anvender vi Autodesk Revit til at designe projekter. Revit er et kraftfuldt værktøj til projektering, design, visualisering og koordinering af alle typer byggeprojekter – fra skitse til det endelige resultat. Revit giver dig mulighed for at arbejde med 3D-modeller og præsentere projekter med 3D-visualisering.

Sådan arbejder vi med Autodesk Revit

Revit er verdens førende inden for BIM (Building Information Model) og giver mulighed for at håndtere data smidigt og sikkert. Ændringer opdateres straks i hele modellen, og data kan integreres i andre programmer. Autodesk Revit dækker alle discipliner, hvilket gør samspillet mellem arkitektur, konstruktion, installation og entreprenør enkelt og smidigt. 

Vores arbejde

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherrer, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri. 

Hvem er vi?

Safe-Con udvikler selv mindre byggesager og går også gerne med i projekter. Vi deltager altid gerne i en dialog omkring processen og har et stort netværk, som kan bidrage til et stærkt team omkring opgaven. Safe-Con fungerer som bygherres forlængede arm og kan hjælpe i hele processen eller som sparringspartner løbende.