Vi er Safe-Con​

Safe-Con er den uafhængige rådgiver for bygherre, som kan varetage hele eller dele af byggeprocessen. Fra indledende idé, projektering, byggestyring til drift og vedligehold af det afleverede byggeri.

Det gør vi ved at sætte fokus på arbejdsprocesserne, tidligt i projektets stadie, ift. tid, økonomi, kvalitet og bygbarhed. Vi skærer dækningsbidraget fra de store totalentreprenører og køber mindre entrepriser og leverancer hvor arbejdet, som gives pris på, ligger i firmaet som egenproduktion. På den måde bygger vi typisk 7-10 % billigere. Vi rådgiver vores kunder i overensstemmelse med bygherrens vision om projektet.

Kernefortællingen

Tænk på dine bedste relationer. Dem du stoler på; som du er tryg ved. De relationer bygger på tillid.

Sådan er det ikke altid i byggeriet. Her er ordentlighed og troen på, at vi alle vil hinanden det bedste ikke nødvendigvis det, man står op til. Og det synes vi er en skam. Derfor vil vi gøre tingene på en anden måde.

Vi vil sætte mennesket og relationerne mellem os i centrum. Ikke fordi vi skal lege børnehave og sidde i rundkreds. Vi er ikke naive: byggeprojekter i vores skala vil altid bringe udfordringer med sig. Men vi tror på, at det giver en bedre proces, når vi kender og stoler på hinanden. Så når du arbejder med os, skal tilliden være i top. For uden tillid sprækker fundamentet, vi bygger på. Og alle i vores branche ved, at dét er noget rigtig skidt.

Og det er ikke bare noget, vi siger. Når du møder os, vil du mærke et særligt engagement, for vores kultur er anderledes. Og det er vores måde at arbejde på også.

For at sikre, at alle kan være trygge i, at vi vil hinanden det bedste og ikke har nogen skjulte agendaer, arbejder vi nemlig altid 100% uafhængigt og med helt åbne bøger. Det giver ro i maven og skaber fokus på det centrale: det, det drejer sig om. At bygge. For i sidste ende er dét, hvad Safe-Con egentlig er sat i verden for: at få vores kunder så gnidningsløst som muligt fra skitsepapir til nøglefærdigt byggeri. Uden så meget bøvl. Uden så mange bekymringer. Og ofte til en bedre pris. Derfor er tillid fundamentet, når du bygger med os.

og det er derfor vi siger Safe-Con Byggerådgivning – på din side gennem hele byggeprocessen.

En arbejdsplads med mennesket i fokus

Vi hos Safe-Con arbejder som et sammentømret team, hvor vi nyder hinandens selskab og lægger vægt på at hjælpe og opretholde en åben og positiv atmosfære.

Det betyder også, at vi prioriterer trivsel og velvære som medarbejder og kollega. Vi er fast overbeviste om, at trivsel, sundhed og arbejdsmiljø er afgørende for virksomhedens succes. Når vi trives på arbejdet, er vi i stand til at skabe fremragende resultater sammen.

Personlig udvikling er vigtig for os, og som medarbejder hos Safe-Con får du gode muligheder for at vokse. Vi tror på, at den bedste læring kommer gennem dagligt arbejde, hvorved stærke kompetencer opbygges.

Som medarbejder i Safe-Con er der mulighed for at deltage i et bredt udvalg af festlige aktiviteter og arrangementer, hvilket prioriteres og vægtes højt.

Ønsker du at være en del af hverdagen hos os, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.