Munkebjerg Park A1

PROJEKT: Munkebjerg Park – Delområde A1
 
STED: Odense

ARKITEKT: Juul | Frost Arkitekter

INGENIØR: Klaus Nielsen

KUNDE: Barfoed Group

Projektbeskrivelse

I fortsættelse af Barfoed Groups videre udvikling og modernisering af Munkebjergvænget i Odense, opføres nu 15.560 m² boliger, Centerbebyggelse, Cafe, Børneinstitution, fælleshus samt P-kælder i en etage. I Safe-Con er vi stolte over vores tætte samarbejde med Barfoed Group og at tilliden er intakt fra begge sider af bordet. Projektet udføres i samarbejde med Juul | Frost Arkitekter og Klaus Nielsen Ingeniørfirma. Vi sætter pris på processen hvor tillid, mod og initiativ kendetegner dialogen.
Vores opgaver er projekteringsledelse, herunder løbende budgetopfølgning, oprettelse og styring af udbud, tidsplanlægning, kontrakthåndtering og byggestyring af fagentrepriser samt bygherreleverancer.

Vi kan, endnu en gang se, at vores model med indkøb af mindre entrepriser og leverancer er 7-10 % billigere end traditionelt hoved – eller totalentreprise.  Ligeledes kommer vi tættere på kvaliteten, bygbarheden og kontrollen af kritiske samlinger fordi vi taler direkte til og med håndværkerne. Alt i alt en fantastisk smukt design og byggeri – Billederne taler vel for sig selv.

Safe-Cons rolle i projektet

- Projektudvikling

- Budget

- Projekteringsledelse

- Kalkulation og indkøb

- Projekt - og byggeledelse

- Økonomi og risikostyring

- Mangelgennemgang

- Afleveringsforretning