Munkebjerg Business Park

PROJEKT: Munkebjerg Business Park
 
STED: Odense
 
ARKITEKT: Juul|Frost
 
INGENIØR: Safe-Con
 
TEKNIKENTREPRENØR: Bravida Danmark
 
KUNDE: Barfoed Group

Projektbeskrivelse

I forbindelse med Barfoed Groups fortsatte udvikling af Munkebjergvænget i Odense, opføres nu moderne kontorhus i fem etager, attraktivt beliggende på hjørnet af Niels Bohrs Allé og Munkebjergvej. I forlængelse af Safe-Cons nære samarbejde med Barfoed Group, er vi stolte over at kunne meddele, at vi har indgået aftale som bygherrerådgiver og rådgivende ingeniør på projektet.

 Projektet udføres i samarbejde med JUUL | FROST Arkitekter som arkitekt og Bravida Danmark A/S som rådgivende og udførende teknikentreprenør. Projektet afspejler en implementering af Safe-Cons egenudviklede projektmodel der omfatter en helhedsorganisation af den samlede byggeproces, der ikke blot dækker traditionelle emner som bygherrerådgivning, projekteringsledelse og byggeledelse, men også samler dem under én fane.

 Dette giver en nem og smidig kommunikationsvej med kun én kontaktperson, og sikrer samtidig at bygherren undgår det traditionelle dækningsbidrag fra totalentreprenøren. Safe-Con samler fagentrepriserne og styrer dem igennem i tæt dialog med bygherren som derved kommer tættere på tid og kvalitet.

Safe-Cons rolle i projektet

- Projektudvikling

- Budget

- Ingeniørabejde

- Projekteringsledelse

- Kalkulation og indkøb

- Projekt - og byggeledelse

- Økonomi og risikostyring

- Mangelgennemgang

- Afleveringsforretning