Kæmpe tak for kampen i 2018 til alle kunder og samarbejdspartnere.

Hvor skal vi næsten begynde?

To medarbejdere blev til seks, og vokseværket flyttede os til lækre, store lokaler i Nedergade 33 og med yderligere to medarbejdere på vej danner disse lokaler rammerne for et fantastisk samarbejde med dygtige tegnere og ingeniører som til sammen danner et effektivt team. Hvis man hertil ligger vores byggetekniske erfaring med styring og rådgivning samt budgetter udgør vi et seriøst og yderst konkurrencedygtigt rådgivningsfirma, som styrer projektet fra vugge til grav i fagentrepriser og afleverer nøglerne til sidst!

Vi gik i jorden på Munkebjergvænget med Delområde B, der i alt hast er ved at tage form; 145 kvalitets-boliger for Barfoed Group som en del af deres ambitiøse udvikling af den gamle universitetsgrund på hjørnet af Munkebjergvej og Niels Bohrs Alle. Vi fik også ryddet hjørnegrunden på Munkebjergvænget, hvor vi bl.a. gennemførte en nedrivning af de eksisterende bygninger, og fik gjort denne grund helt klar til den flotte erhvervspark, Munkebjerg Business Park, der får en af byens absolut mest prominente placeringer og som vi starter op marts 2019.

I samarbejde med NIRAS, gennemførte vi omfattende renoveringer på Odense Kommunes bygninger på Tolderlundsvej og Skulkenborg, og sikrer hermed de bedste og mest moderne forhold for Odense Kommunes ansatte.

På H. C. Ørstedsvej på Frederiksberg er det imponerende lejlighedsbyggeri udført i samarbejde med HCØ65-69 ApS ved at nå sin afslutning. Grundvandssænkning, sekantpæle samt ungdomsboliger og lejligheder på en af Københavns mest eftertragtede beliggenheder, en spritny Netto-butik i stueetagen og fuld parkeringskælder under hele ejendommen.

Ingeniør-afdelingen beskæftigede sig med over 70 sager, herunder bl.a. 14 boliger og 3 restauranter på Dalumvej i Odense, kombineret bolig og erhverv på Ryhavevej 7 i Århus, en større mængder boliger på Kochsgade i Odense, og mange, mange flere sager. Hertil kommer ikke mindst de omfattende ingeniørydelser Safe-Con leverer som en del af vores pakkeløsning til bygherre, heriblandt på Munkebjerg Business Park.

Fra Safe-Con ønsker vi alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og håber på at få en mindst ligeså spændende og udfordrende 2019.

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Nedergade 33 – 5000 Odense C – Danmark – CVR-nr. 37388629