Munkebjerg Park

1. etape af bydelen Munkebjerg Park med opførelsen af 145 boliger, kontorhus, dagligvarebutik og P-kælder er et blandt mange projekter, som Safe-Con har udført. Der er kælet for detaljerne i boligerne, som indeholder B&O højtalere på alle badeværelser samt vinkøleskab i køkkenerne. De store rum og lysindfaldet betyder, at boligerne er lyse og venlige, og man fornemmer straks, at det er et kvalitetsbyggeri med sjæl.

Munkebjerg Business Parks lyse facader og den store atriumgård på hjørnet af Niels Bohrs Allé og Munkebjergvej er det første man bider mærke i på vej hen til Munkebjerg Park.

Kører man til Munkebjerg Park ad Munkebjergvej, er det første man møder synet af HAI-anodiserede kassetter, som skaber et flot mønster henad både facaden samt glasgavlen på Lidl-butikken. Træder man ind i selve butikken, lægger man straks mærke til de synlige limtræsbjælker, som skaber en lys og let atmosfære og bidrager til at skabe nogle gode fysiske rammer for både kunder og ansatte.

Adgangen til og fra Munkebjerg Park er er enkel og ligetil. Fra Niels Bohrs Allé kører man ind på en ny svingbane, der leder til den fritstående P-kælder samt Munkebjerg Business Park.

Hvis vi selv skal sige det, viser Munkebjerg Park noget af det flotteste sammenhængende byggeri i Odense.  Prøv at tage et kig på denne video, og få syn for sagen.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller inspiration til dit byggeprojekt. Med egne ingeniører, tegnere, projekterings- og byggeledere kan vi byde ind på ingeniørarbejde samt hoved- og totalentrepriser. Derudover har vi vores egen model, hvor vi typisk bygger 8-10 % billigere i samarbejde med bygherre.

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Nedergade 33 - 5000 Odense C - Danmark - CVR-nr. 37388629

Share This