droneflyvning

i hele Danmark

Droneflyvning

Safe-Con tilbyder dronefotografering i hele Danmark, med vores kvalitets droner og uddannet dronepilot.

Vi kan som udgangspunkt tilbyde dronefotografering, hvor som helst i Danmark – dog skal vi have 30 timers varsel. Der tages højde for flyverestriktioner, uegnet flyvevejr samt ferie- og helligdage.

Vores dronepilot har specialiseret sig i inspektion af bygninger og af byggepladser. Det er kun fantasien der sætter grænser og vi tilbyder fotografering i forbindelse med begivenheder og alle typer inspektioner, for private, virksomheder, myndigheder m.fl.

Din egen hjemmeside

Når du køber dronefotografering af os, får du billeder og video, som du kan bruge på din egen hjemmeside til fremvisning af forretningsforbindelser, banker, kollegaer, venner og familie.

Video

Ønsker du en videooptagelse af dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Ved optagelse, fra oven, regnes der i timeløn samt for ekstra flyvetid og efterbehandling af materialet. Hvis du ønsker en fast pris, bedes du kontakte os, hvor du beskriver din opgave, hvor vi vil vende tilbage til dig, med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Er du bare nysgerrig og vil høre om din ide eller projekt egner sig til dronefotografering, så er du velkommen til at ringe til droneansvarlig Aske Uhd Pennerup eller udfyld kontaktformularen her på siden:

Telefon: 53 63 48 08 
Mail: aup@safe-con.eu

*Der tages forbehold for flyverestriktioner, uegnet flyvevejr samt ferie- og helligdage.

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Magnoliavej 2-4 - 5250 Odense SV - Danmark - CVR-nr. 37388629