droneflyvning

i hele Danmark

Safe-con tilbyder droneflyvning

Safe-Con ApS tilbyder dronefotografering i hele Danmark Med vores moderne kvalitetsdroner og uddannede dronepiloter kan vi som udgangspunkt tilbyde dronefotografering hvor som helst i Danmark med 30 timers varsel.* Vi er specialiseret i bygningsinspektion og inspektion af byggepladser. Kun fantasien sætter dog grænser og vi tilbyder gerne fotografering i forbindelse med begivenheder og alle typer inspektioner for private, virksomheder, myndigheder m.fl.

Din egen hjemmeside

Når du køber dronefotografering hos Safe-Con så får du også billeder og evt. video uploaded på din helt egen professioenlt designede hjemmeside, så materialet er klar til at blive delt med venner, familie, kollegaer, kunder, investorer eller banken. Du får selv indflydelse på hvordan hjemmesiden skal sættes op og kan selv bestemme om det færdige materiale skal være privat eller offentligt tilgængeligt

Video

Drømmer du om videooptagelse fra luften af dit projekt? Ved optagelse af video regnes der i timeløn for evt. ekstra. flyvetid samt den udvidede efterbehandlingstid af materialet – hvis du ønsker fast pris bedes du kontaktes os med lidt grundlæggende beskrivelse af din opgave, så vender vi hurtigt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Er du bare nysgerrig og vil høre om din ide eller projekt egner sig til dronefotografering, så er du velkommen til at ringe til droneansvarlig Aske Uhd Pennerup eller udfyld kontaktformularen her på siden:

Telefon: 53 63 48 08 
Mail: aup@safe-con.eu

*Der tages forbehold for flyverestriktioner, uegnet flyvevejr samt ferie- og helligdage.

Safe-Con

er en rådgivningsvirksomhed med speciale i projektledelse, bygherrerådgivning og ingeniørarbejde. Vi er den 100 % uafhængige og uvildige rådgiver, der har indsigt, viden og overblik i alle byggeriets faser lige fra udvikling til aflevering af det færdige projekt.

Safe-Con styrer projektet til en fast pris og skærer dækningsbidraget væk.

Magnoliavej 2-4 - 5250 Odense SV - Danmark - CVR-nr. 37388629

Ledige stillinger hos Safe-Con ApS

Er du vores nye kollega?

Safe-Con søger en entrepriseleder. Læs mere her.